Négy mérkőzéses eltiltás vár a Cowboys védőfalemberére

Tegnap bejelentették, hogy négy mérkőzéses eltiltás vár a Dallas Cowboys defensive endjére Demarcus Lawrence-re. A védőfalember újabb dopping tesztet bukott el ami miatt kihagyással számolhat. Lawrence fellebbezett az ítélet ellen.

A Cowboys védelme eddig se volt könnyű helyzetben és természetesen az újabb eltiltás sem könnyíti meg az életüket. Korábban már tudni lehetett, hogy ugyancsak négy mérkőzéses eltiltással kezdi meg az évet a defensive end Randy Gregory is.

A csapat defensive állománya pedig igen karcsú. Azt már korábban is kijelentették, hogy nem áll szándékukban hosszabbítani Greg Hardy-val és a korábbi másik játékosuk Jeremy Mincey jelenleg csapat nélkül áll. Lawrence eltiltása miatt a legkézenfekvőbb Mincey visszahozatala lenne.

Lawrence eltiltása nem csak Mincey újraszerződtetésére hanem az idei Draft stratégiára is kihat. A Cowboys az első kör negyedik helyén választhat. Eddig a running back Ezekiel Elliott, a cornerback Jalen Ramsey és a defensive end Joey Bosa került szóba de az eltiltással egyre nagyobb esély mutatkozik rá, hogy utóbbi fogja Cowboyként elkezdeni a profi pályafutását.

(nfl.com, Fotó: cowboysnation.com)