A Jets irányítót választott második körben

A New York Jets jövő évi irányítójának személye már hetek óta beszédtémát szolgáltat és a Draft második körös választásával a vezetőség ismét megkeverte a kártyákat.

A második kör 20. helyén kiválasztották a Penn State korábbi irányítóját Christian Hackenberg-et így a csapat az utolsó négy Draft mindegyikében kiválasztott legalább egy irányítót.

2013 második kör Geno Smith, 2014 hetedik kör Tajh Boyd és 2015 negyedik kör Bryce Petty. Boyd azóta már 5 csapatot is megjárt de Smith és Petty ott van a Jets-nél és minden jel szerint Hackenberg-el kibővülne ennek a három játékosnak kell megküzdenie a Jets kezdő irányítójának posztjáért.

Hackenberg az utolsó három szezonban a Nittany Lions kezdőirányítója volt. 38 mérkőzésen kezdett, 8.457 passzolt yardot, 48 touchdownt, 31 interceptiont szerzett és 121.4-es irányítómutatót ért el.

Érkezésével viszont egyre biztosabbá válik, hogy nem tér vissza a tavalyi évben igen jó szezont futó Ryan Fitzpatrick. A veterán QB túl sok pénzt akar és elmondása szerint inkább felhagy a futballal mint, hogy elfogadja a Jets által felajánlott szerződést.

(nfl.com, Fotó: youtube.com)