Letartóztatták a Los Angeles Rams safetyjét

Új város de megmaradtak a már megszokott offseason problémák. A jelek szerint ahogyan múlik az idő az offseasonban a játékosok egyre inkább elkezdenek unatkozni és a korábbi évekhez hasonlóan azt sem tudják betartani, hogy csak józanul üljenek a volán mögé.

Az NFL Media információja szerint tegnap reggel letartózatták a Los Angeles Rams safetyjét T.J. McDonald-et. A védő befolyásolt állapotban vezetett és nekiment egy parkoló autónak. A hírt a Los Angeles-i rendőrkapitányság is megerősítette. 

McDonald-et reggel 8:30-kor tartóztatták le a Los Angeles szomszédságában található Woodland Hills-ben. Délután 300 dollár óvadék megfizetése után távozott. A jelentések szerint senki sem sérült meg az ütközésben. Továbbá azt is megerősítette a rendőrség, hogy a befolyásoltságot nem alkohol okozta.

"Tisztában vagyunk a T.J. McDonald-ot érintő esettel. Először is begyűjtünk minden rendelkezésre álló információt. Jelenleg nincs további hozzáfűzni valónk az esettel kapcsolatban." - szerepelt a Rams ilyenkor megszokott sablonos közleményében.

McDonald-ot a 2013-as Draft harmadik körében választotta ki a Rams. Hároméves profi pályafutása során 37 mérkőzésen lépett pályára, 11 átadást védekezett le, 221 tacklet, 4 sacket, 2 interceptiont és 1 kierőszakolt fumblet szerzett. A tavalyi szezonja idejekorán véget ért, 11 mérkőzést követően vállsérülés miatt sérültlistára került.

(nfl.com, Fotó: foxsports.com)