Ismét megsérült a Ravens tavalyi elsőkörös elkapója

Bizton kijelenthető, hogy Breshad Perriman a legpechesebb NFL játékosok közé tartozik. A Baltimore Ravens a tavalyi Draft első körében választotta ki az elkapót de eddig még egyetlen percet sem tudott pályán tölteni és egy jó ideig nem is fog bemutatkozni a profi ligában.

A hírek szerint Perriman pár napja, az OTA edzés utolsó napján megsérült. A sérülés egy elkapás közben, kontakt nélkül történt. Az elkapónak részlegesen elszakadt a keresztszalagja a bal térdében. Perriman-t a neves térdspecialista Dr. Andrews fogja megműteni de egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyit kell kihagynia a sérülés miatt.

Az elkapónak a tavalyi edzőtábor első napján elszakadt az oldalszalagja. Tavaly a játékos jobb térde sérült meg. A Ravens pár hónapot kivárt de végül sérültlistára tette a játékosát.

Perrimen mindkét térdét megműtötték (illetve fogják) egy év leforgása alatt ami nem sok jót ígér a pályafutása szempontjából. Nem visszatérő sérülésről beszélünk mert nem ugyanaz a lába sérült meg de a kontakt nélkül folyamatosan kidőlő játékosok nem sok jóra számíthatnak a pályán.

(nfl.com, Fotó: wnst.net)