Sammy Watkins felépül az edzőtábor kezdetére

A Buffalo Bills csapata két éve feltradelt a Drafton, hogy megszerezze az elkapó Sammy Watkins játékjogát. A wide receiver az eddigi pályafutása során bebizonyította, hogy megérte a befektetést de a profi ligában eltöltött két éve alatt kisebb sérülések hátráltatták ami nélkül még jobb szezonokat produkálhatott volna.

Watkins jelenleg is lábsérüléssel bajlódik. Egy csont eltört a lábában ami miatt nemrégiben meg kellet műteni. A beavatkozást követően nem tudták megjósolni, hogy mikor állhat újra edzésbe az elkapó de a legutóbbi nyilatkozat szerint már sokkal bizakodóbbak a visszatérésről.

"Az edzőtáborra. Úgy gondolom, hogy ez határozottan elérhető. Esetleg két vagy három napot kihagyhatok. Mindent az dönt el, hogy hogyan érzem magam. A cél az, hogy visszatérjek és felkészüljek az edzőtáborra." - nyilatkozta Watkins.

A Bills idei edzőtábora július 30.-án veszi kezdetét így eddig kell befejezni Watkins rehabilitációját.

"Alapvetően lassan haladunk előre. Még csak az alapokat gyakoroljuk. Nincs kitűzve a visszatérés dátuma. Amikor teljesen egészségesnek érzem majd magam akkor leszek egészséges. A legfontosabb az, hogy visszatérjek a pályára és egészséges maradjak."

Watkins esetében nincs semmi ok a kapkodásra. Az egész tavalyi szezonban együtt dolgozott Tyler Taylor irányítóval így már megvan a kapcsolat. Felesleges lenne az edzőtábor első napjaiban kockáztatni egy komolyabb sérülést ha nem lesz teljesen egészséges az elkapó.

(nfl.com, Fotó: cbssports.com)