Akik nagyobb szerepet kaphatnak idén a Giants-nél: Geremy Davis

Ugyan a csapatok még nem kezdték el az edzőtábort, de kis nyári szünet után mi most belecsapunk a "felkészülésbe". Rögtön vegyük is sorra azokat a játékosokat, akik több játékidőt kaphatnak a tavalyinál. Elsőként itt van Geremy Davis.

A 2015-ös draft hatodik körében érkezett, így nem várhattunk tőle nagy szerepet újoncként és a keretbe kerülésért is meg kellett küzdenie. Az egyetemen intelligens játékos hírében állt aki ráadásul fizikális is, elsőre nem biztos, hogy elkapónak tippelné az ember. Nagy előnyének mondták, hogy a blokkolásoknál is segíteni tud, David Tyree-hoz hasonlították.

Meglepően jó offseasont zárt, az edzéseken tette a dolgát és az előszezon során is elkapta a felé repülő labdákat. Ehhez képest élesben alig került pályára és mindössze két elkapása volt. A sérülések nem kímélték a WR sort sem, így kaphatott volna kicsivel több lehetőséget is. Ez nem következett be és ez ellen már nem is lehet semmit sem tenni, idén azonban új esélyt kaphat.

Ő az egyik legmagasabb elkapónk és eddig idén sincs rá panasz. Beckham egyértelműen az első számú a poszton, de Cruz régóta sérült, Shepard pedig az egyetemen a slotban villogott és Harris-nek is inkább ez a posztja. Myles White-tal viszont versenyben lehet és bizonyos szituációkban kihasználhatja fizikai képességeit.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu