Akik nagyobb szerepet kaphatnak idén a Giants-nél: Bobby Hart

Teljes átalakuláson ment keresztül csapatunk támadófala, hiszen a korábbi klasszisaink kiöregedtek és új emberekkel kellett őket pótolni. A vérfrissítés még mindig nem ment teljesen végbe, az OL jobb oldala más játékosért kiált és a mélységgel is vannak problémák. Ezen javíthat Bobby Hart.

A 2015-ös draft 7. körében érkezett, egyértelműen projekt játékosnak, hiszen már 20 évesen profinak állt. A Florida State-ben tackle-t játszott, de a scoutok szerint inkább a guard poszt lehet az övé. Tavaly nyáron a keretbe kerülésért is küzdenie kellett, de ezt sikerrel teljesítette. A sérüléseknek köszönhetően a szezon vége felé játéklehetőséget is kapott és nem mozgott rosszul. Ez pedig további snapeket jelenthet 2016-ban, persze legyünk azért óvatosak, hiszen nem sűrűn lesznek a hetedik körös játékosokból kezdők és a Florida State sem a kiváló falembereiről ismert. Viszont amit eddig láttunk az biztató.

Marshall Newhouse-t pedig nem sokan szeretnék a csapatban látni. McAdoo-ék újabb esélyt adtak neki, de ne lepődjünk meg ha esetleges gyengélkedése esetén lehetőséget kapna Hart. Korábban John Jerry sem mindig volt a helyzet magaslatán, de tavaly sokat javult és annyira nem is sérülékeny. Egy hatodik falemberre azonban nagy szükség lenne (emlékszünk még Kevin Boothe-ra?) és Hart könnyedén első számú beugró lehet.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu