Edzésbe állhat a Packers legjobb elkapója

Újra edzésbe állhat Aaron Rodgers legjobb célpontja. Jordy Nelson majd egy év kihagyás után átment a fizikai felmérőn. A csapat a sikeres tesztet követően levette wide receiverét a PUP listáról és a játékos visszatérhet az edzéspályára.

Nelson-nak a Pittsburgh Steelers elleni vesztes előszezon mérkőzésen szakadt el a keresztszalagja a jobb térdében. A korábbi sérüléséből már felépült azonban nemrégiben mégis PUP listára került mert problémásnak érezte a bal térdét de ezt végül nem műtéti úton kezelték.

Az elkapó kiesését az egész offense megsínylette a tavalyi szezonban. Nelson kiválása miatt át kellett alakítani, limitálni kellett a korábbi playbookot és több játékosnak is számára ismeretlen vagy kevésbé ismert szerepkörben kellett játszania.

A várakozások szerint Nelson visszamegy a szélre és újra Rodgers elsőszámú célpontja lesz. Randall Cobb bejön slot pozícióba és a Davante Adams, Ty Montgomery páros egymás között eldönti, hogy melyikük lesz a csapat harmadik és negyedik számú elkapója.

(nfl.com, Fotó: endzonescore.com)