Josh Norman újra jártatta a száját

Senkinek sem kell bemutatni OBJ és Norman tavaly decemberi párharcát, mikor többször is összecsapott elkapónk a cornerbackkel. Inkább játékosunk volt az aki a snapek után kezdeményezte a kontaktot, azonban azt se feledjük, hogy a Panthers játékosok baseballütővel fenyegetőztek a bemelegítéskor. A Redskins-hez távozott CB most újra a saját igazát próbálja magyarázni:

"Mindenki látta milyen volt. Több játékossal is beszéltem ezután és azt mondták róla (Beckhamről), hogy 'állandóan ezt csinálja'. Sok tiszteletet veszített nagyon rövid idő alatt. Többen is jelezték, hogy vadászni fognak rá. Kemény évre számíthat és ezt csak magának köszönheti."

Beckham csattanós választ adott:

"Csak a New York Giants érdekel. A csapattársaimról szívesen beszélek, például Rashad Jennings vagy Mark Herzlich jótékonysági kezdeményezéseiről, de ezen kívül csak a foci jöhet szóba."

Norman korábban nyilatkozott már róla, hogy nem akar Beckhammel és az esettel foglalkozni, ehhez képest úgy tűnik minden alkalmat megragad, hogy tovább fokozza az ellentétet. Szerencsére elkapónk jól reagált a kérdésre és remélhetőleg a fegyelmezettsége a pályán is kitart majd. Viszont a kialakult helyzetet lassan a ligának is figyelemmel kellene kísérnie, mert Norman szavai igencsak fenyegetően hatnak.

Egyébként érdekes dolgokra bukkantam a Redskins játékossal kapcsolatban. A draft előtt főképp a playmaker képességei domináltak, de a scoutok igencsak megkérdőjelezték a korábbi Coastal Carolina játékos viselkedését is, éretlennek tartották. Csapatunk játékosmegfigyelői ezt alaposan le is tesztelték, többször is erre kérdeztek rá, ez pedig nem tetszett Normannek. Az interjút nem is fejezte be, felállt és kirohant, majd szinte bőgve hívta fel az ügynökét, hogy soha nem akar Giants játékos lenni, legfeljebb ellenük akar játszani. Ez azért megmagyarázza valamelyest a Beckham iránt érzett ellentétét, de ebből jól is kijöhetünk. Emlékezzünk vissza, hogy decemberben sem remekelt, anno pedig Ramses Barden égette meg...

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Fotó: todayspigskin.com