Cam Newton újra edzett

Az irányító Cam Newton visszatért az edzésekhez szerdán, ahogy tovább haladt az agyrázkódás utáni protokollban.

"Jól nézett ki és istenverte jól is dobta a labdát." mondta a vezetőedző Ron Rivera, aki megjegyezte, hogy a tartalék Derek Anderson is az első csapattal gyakorolt. "Részt vett a játékokban, amiket megírtunk neki. Meglátjuk. Mindannyian lélegzet-visszafojtva várjuk, hogy megtudjuk, hogy lesz holnap."

Ahogy az várható volt, a csapattársak örültek annak, hogy a sztár irányító először tért vissza az edzőpályára, mióta a 4. héten, az Atlanta elleni meccsen megsérült.

"Nagyon boldog vagyok, hogy jobban van." mondta a center Ryan Kalil.

"Jó volt látni a kapitányunkat, a vezetőnket újra a pályán látni. Ugyanaz a ragyogó mosoly, ugyanaz az energia, ugyanaz a Cameron Jerrell Newton, akit mindannyian ismerünk ebben a csapatban. Jó volt, hogy újra a pályán volt." mondta a fullback Mike Tolbert.

És ahogy azt vártad, Newton is élvezte, hogy visszatérhetett. Táncolt, az általa koreografált kézfogással üdvözölte az offense tagjait és még egy kis extra gyakorlást is csinált.

"Energiát ad annak, amit csinálunk." mondta Rivera. "Próbál vigyázni magára a protokoll miatt. De láthattad, hogy élvezi. Még extra gyakorlást is csinált."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: Scoopnest.com