A Panthers edzők a Josh Norman-nel való találkozásról

A vezetőedző Ron Rivera azt mondta, hogy nem is gondolt a közelgő találkozásra a cornerback Josh Norman-nel, amíg fel nem hívták erre a figyelmét hétfő reggel.

Nyilvánvalóan erről fog szólni az egész hét, amíg a Carolina felkészül a Washington elleni Monday Night Football meccsre.Itt olvashatjátok, mit mondott Rivera a Norman elleni felkészülésről, aki karrierjének első négy évét a Panthers csapatában töltötte.

"Ő egy egyedülálló tehetség. Mókás lesz. Ez egy kihívás lesz neki, egy kihívás lesz nekünk. Meglátjuk, hogy mi fog történni." mondta Rivera. "Egyedülálló körülmények fogadják majd odakint. A legjobb játékát fogja nyújtani. Jól akar játszani. És tudom, hogy a mi fiaink is jól akarnak játszani ellene."Rivera és a defensive edzők nagyon büszkék arra, hogy Norman az NFL egyik top corner-e lett.

"Láttuk a tehetségét, láttuk a képességeit." mondta Rivera. "Makacs és keményfejű. De rettenetesen tehetséges és ezt tudjuk. Tudom, hogy (Steve) Wilks egy csomó munkát fektetett Josh-ba.

A defensive koordinátor Sean McDermott és a támadó koordinátor Mike Shula is nyilatkozott Norman-ról.

"Egy nagy értéke volt a védelmünknek. Jó volt nézni, ahogy fejlődött. Keményen dolgozott és nagy szerepe volt abban, amit tettünk az elmúlt évek során. Ez az ő dolga. Én nagyon elégedett vagyok a két corner-rel, akik itt vannak most. Egy csomó dolgunk lesz Washingtonban a top offense-ükkel szemben." mondta McDermott.

"Szórakoztató volt a verseny Josh, valamint az elkapóink és Cam (Newton) között. Nagyon tehetséges. Mindig szeretnéd a legjobb játékot nyújtani az ilyen típusú srácok ellen, mert van egy csomó tiszteleted feléjük és tudod, ha sikerül megcsinálni ellenük, akkor elvégezted a jó dolgokat. Legalábbis én így érzem a Josh elleni felkészülést. Ő nagyon okos és nagyon tehetséges. Magas és megcsinálja a játékot. Ismerjük az edzésekről, de még mindig meg kell nézni a videókat, hogy lássuk, hogyan játszik. Olyan, mint egy csomó másik jó corner, tudnod kell, hogy amikor felé támadsz, van néhány dolog, ami tetszeni fog és vannak bizonyos dolgok, amik nem." mondta Shula.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: cbssports.com