115 ember áramszámláját fizette be a Colts puntere

A Minden héten háború óta tudjuk, hogy a csapat hierarchia végén foglalnak helyet a rúgók de a Colts puntere, nem is ok nélkül, csapata egyik legkedveltebb játékosának számít.

Pat McAfee karácsony előtt befizette 115 hátralékkal rendelkező indianapolisi lakos áramszámláját. Eddig is a legnépszerűbb játékosok közé tartozott ami a hasonló "akciók" miatt teljesen érthető.

Nem szokatlan tőle a hasonló jótékonykodás, tavaly is ugyanezt tette. Akkor 85 ember számláját fizette be ami tavaly 18.000 dolláros jótékonykodást jelentett.

Az 58 éves Valerie Moore 400 dolláros tartozását is rendezte akinél december 27.-én kikapcsolták volna az áramot. Egy barátja hívta fel pénteken és közölte vele, hogy egy ismeretlen rendezte a tartozását.

"Nem volt semmilyen tervem karácsonyra. Nem terveztem semmit. Megmondtam mindenkinek, hogy ki kell fizetni a számláimat, hogy tető maradjon a fejem felett. Nem volt pénzem a karácsonyra. Tehát az Isten áldja meg azt aki ezt csinálta, nagyon köszönöm neki, ez egy áldás a számunkra." - nyilatkozta a helyi televíziós csatornának.

ftw.ustoday.com, Fotó: purpose2play.com