Negatív rekordot dönthet Reggie Bush

A Buffalo Bills running backje biztosan nem gondol majd vissza szívesen a 2016-os évre. Reggie Bush az alapszakaszban 12 futókísérletnél tart és -3 yardot szerzett.

Ha ez nem fog megváltozni a holnapi mérkőzésen akkor Bush lesz a liga történetének első running backje aki több mint 10 futókísérlet esetén negatív futott yardos szezont produkál.

Persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy már csak peremjátékosként számítanak a szolgálataira de az ilyen negatív teljesítmény még akkor is meglepő egy korábban szép sikereket megélt játékostól.

Bush-t egykori Heisman Trophy győztesként a Draft második helyén választotta ki a New Orleans Saints csapata. Pályafutása során két szezonban átlépte az 1.000 futott yardot és 4.3 yardot átlagolt a futásaival.

Az utóbbi három szezon azonban már nem a sikerekről hanem főként a sérülésekről és a gyenge játékról szól. Két éve a Lions játékosaként 297 futott yardot míg tavaly a 49ers-nél már csak 28 yardot szerzett.

Ráadásul otthon sincs minden rendben. Megpróbálta eltitkolni az egyik kapcsolatát, kifizetett 3 millió dollárt de még így is kiderült, hogy az egyik kalandjából gyereke fog születni.

A Bills a Jets vendégeként zárja az idei alapszakaszt és sok téttel már nem bír számukra a mérkőzés így ha foglalkoznak a statisztikai mutatókkal akkor minden bizonnyal megpróbálják legalább 0-ra a futó yardszámát.

nfl.com, Fotó: upi.com