Nyaksérülés miatt 24 évesen visszavonul a Ravens védője

A Ravens defense elvesztette az egyik legjobb játékosát mert Zach Orr 24 évesen bejelentette a visszavonulását. A linebacker veleszületett nyak és gerincproblémái miatt kénytelen végleg szögre akasztani a sisakját. A védő alaposan megfontolta a helyzetet és az állapota ismeretében teljesen biztos a döntésében.

Az NFL Network munkatársának, Mike Garafolo-nak az információ szerint Orr a szezon végén egy törött csonttal a nyakában játszott. Nyakproblémái miatt már pályára sem lépett az utolsó alapszakasz mérkőzésen és a szezont sérültlistán fejezte be.

"Boldog és hálás vagyok azért, hogy képes vagyok egészségesen elhagyni a pályát." - nyilatkozta Orr.

Orr 2014-ben draftolatlan szabadügynökként csatlakozott a Ravens-hez ahol az első két szezonjában csak kiegészítőjátékosként számítottak a szolgálataira. A tavalyi alapszakaszban azonban a csapat kezdő belső linebackerének számított.

Az alapszakaszban 132 tacklet szerzett amivel csapatának legeredményesebb játékosa volt. Három interceptionjével pedig a második legeredményesebb Holló volt tavaly. Teljesítményének köszönhetően bekerült az All-Pro második keretébe.

nfl.com, twitter.com