Menjen vagy maradjon: Larry Donnell

Ígéretesen indult Donnell profi karrierje, hiszen anno irányítóból vált tight enddé és a kezdetekben úgy nézett ki, hogy megtaláltuk a kezdőnket erre a posztra. Sajnos idővel minden hiányossága előjött és idén már pályát is alig látott.

2013-ban nagy meglepetésre negyedik emberként tartottuk meg az aktív keretben, de ez nem csoda, hiszen az előszezonban remek szívósságról tett bizonyosságot.

A következő év már az övé lett, mindenki Adrien Robinsontól várta a berobbanást, a "tight endek JPP-je" azonban eltűnt a süllyesztőben, Donnell pedig 623 elkapott yarddal és 6 touchdownnal zárt. Árnyalta a képet, hogy 4 fumble-t vétett és az elkapott labdákkal nem tudott mit kezdeni, röhejes jeleneteket művelt. Tavaly vissza is esett a produkciója és a nyaksérülése miatt a pályafutása is veszélybe került. Szerencsére folytatni tudta, de Will Tye lett a kezdő, a Rams ellen elkövetett hibája után pedig abszolút kegyvesztetté vált.

Szinte semmi esély a maradására. Will Tye korrekt 2. számú TE lehet a jövőben, Jerell Adams pedig továbbra is projekt emberként funkconálhat. Potenciál van benne, produkció egyelőre nem sok. Egy kezdő játékosra van szükségünk, ő pedig nem Donnell lesz.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu