Darrelle Revis ellen vádat emeltek

Pittsburghben vádat emeltek a New York Jets cornerbackje Darrelle Revis ellen. A vád szerint a védő egy utcai verekedés során bántalmazott öt embert. Az esetet természetesen ellentétesen látják Revis ügyvédei és a sértettek. Ráadásul többféle verzió látottnapvilágot.

A hírek szerint Revis-t egy ötfős társaság követni kezdte Revis-t, beszóltak neki több alkalommal és az egészet videózták. Revis ezt követően verekedésbe került velük és kettejüket ki is ütötte. Továbbá elvette a mobiltelefont, hogy megsemmisítse a felvételt.

A rendőrság az eset után több bűncselekménnyel is megvádolta a védőt. A vádak között szerepel súlyos testi sértés, előkészület testi sértésre, fenyegetés és rablás is. Továbbá a vádak között, érthetetlen módon, még a terrorfenyegetés is szerepel.

Persze Revis ügyvédei szerint az egész ügy másként történt. Revis-t követték, félelmében megpróbált elmenekülni az Őt követőktől és önvédelemből cselekedett.

A mémgyárak persze rögtön beindultak:

Welcome to the new Revis Island.

Egy másik beszámoló szerint csak két emberről volt szó. Az egyik felismerte Revis-t majd elkezdte követni és videózott. Revis kis idő elteltével elvette a telefont és megpróbálta kitörölni a felvételt. Ekkor egy másik járókelő az ismeretlen férfi segítségére sietett. A szóváltás után Revis kiütötte mindkettejüket.

Szemtanúk beszámolója szerint a két férfi körülbelül 10 perc eszméletlenül feküdt majd bementek a rendőrségre. A rendőr a felvétel megtekintése után megállapította, hogy valóban a Jets cornerbackje szerepel a felvételeken.

Revis pályafutása mélyponton van, a korábbi hírek szerint át akarják képezni safetynek de más hírek szerint meg fognak válni tőle. Bárhogyan is történt az eset az biztos, hogy a liga is vizsgálatot fog indítani Revis ellen. A mostani eset természetesen nem kedvez az esélyeinek.

nfl.com, Fotó: nolimitszone.com, twitter.com