A Jaguars több top Draft picket is találkozóra hívott

A Jacksonville Jaguars az utóbbi évekhez hasonlóan idén is találkozóra hívott több, a Draft első helyeire pályázó játékost. Az utóbbi években értelme is van a legjobbak feltérképezésének mert a Jags folyamatosan a Draft elején választ.

Ez idén sincs másként ugyanis a negyedik picket birtokolják. A Jaguars ennek megfelelően találkozóra hívta a running back Myles Garrett-et és három running backet Leonard Fournette, Dalvin Cook és Joe Mixon személyében.

Garrett az idei Draft 1/1-es választásának fő esélyese és jelenleg kevés esély mutatkozik rá, hogy hátracsússzon a negyedik helyre. Jelenleg csak egy trade esetén elképzelhető, hogy a Jaguars játékosaként kezdhetné el a profi pályafutását.

A legvalószínűbb forgatókönyv szerint az LSU futóját fogják kiválasztani a negyedik helyen. Fournette az évfolyam talán legjobb játékosa és szükség is lenne egy jó futóra mert a csapat egysége a 22. helyen zárt tavalyi szezonban. A csapat két legjobbja, T.J. Yeldon és Chris Ivory is 500 futott yard alatt maradt.

Ha pontosan akarnak látni akkor érthető Cook meghívása is de az Ő kiválasztására már igen kevés esély mutatkozik. Az FSU futója biztosan ki fog menni az első körben. A negyedik helyen drága lenne és a második körben nem lesz elérhető. Ezt Mixon-ra már nem lehet elmondani mert a személyisége miatt nem fogják elvinni az első körben. Mixon jelenleg második körös prospect így a 35. helyen még elérhető lehet a Jaguars számára.

A Jaguars vezetősége alaposan ki akarja értékelni a játékosokat mert a korábban említett négy játékos mellett az Alabama linebackerét Reuben Foster-t, offensive tacklejét Cam Robinson-t és az Ohio State safetyjét Malik Hooker is találkozóra várják a héten.

nfl.co, Fotó: chron.com