A nőverő Joe Mixon Tampába látogat

Az Oklahoma Sooners running back-je egy idegbeteg állat. Ezt nehéz megcáfolni, ugyanis két eset is bizonyítja a mondat hitelességét. Az első még 2014-ben történt, amikor is egy Oklahoma állambéli egyetemi kávézóban sikerült úgy megvernie egy Amelia Molitor nevű egyetemista lányt, hogy annak az arccsontja több helyen eltört és műtéti beavatkozásra is szükség volt. Az incidens abból robbant ki, hogy Mixon és több társa "megtalálta magának" Ameliát és meleg barátját. Szó szót követett, majd megtörtént a verés. Joe azzal védekezett, hogy rasszista megjegyzést tettek rá. Persze a bírót ez nem igazán hatotta meg és felfüggesztett büntetést, valamint 100 óra közmunkát mért ki rá.

2016-ban egy parkolóőrt inzultált. Először a kettétépett parkolócédulát annak arcába dobta, majd utána több ízben is azt imitálta, hogy el akarja ütni autójával.

Persze abban azért megegyezhetünk, hogy Joe Mixon tehetséges játékos. Az elmúlt két évben 26 db. futott és elkapás utáni touchdown-nal dicsekedhet. 2016-ban ezt megtoldotta 1274 futott yarddal. Az auburn elleni Sugar Bowl-on két hatpontost is futott és 91 yardig meg sem állt. Futásonként 6,75 yardot átlagolt az elmúlt két esztendőben.

Na de ezek az esetek! Reméljük Tampában nem ver meg egy nőt sem ottléte alatt!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: draftwire.usatoday.com