Milyen posztra válasszanak a Drafton: Los Angeles Chargers

057.jpg

A Chargers elhagyta San Diego városát és Los Angelesbe tette át a székhelyét. A fő feladatuk az idei szezonban a szurkolótáboruk megalapozása lesz és a sikereknél jobban semmi sem vonzza a szurkolókat amihez minél jobb játékosállomány szükségeltetik.

A csapat tavaly a hetedik legrosszabb mérleggel zárta az alapszakaszt de azért nem mondhatjuk, hogy nagyon gyenge rosterrel rendelkeznének. A vezetőedző belebukott a tavalyi gyenge szezonba de a sikertelenség okát a sérülésekben kell keresni. Majdnem 30 játékost sérültlistára kellett tenniük ami kiemelkedően rossznak számít.

Egy szó mint száz, sikeres szezonra van szükségük. A legtöbb lejáró szerződésű játékosukkal hosszabbítottak és a távozók többségéről pedig Ők maguk mondtak le. A szabadügynökpiacról csak foltozgattak így a Draftról kell feltölteniük a hiányposztjaikat.

                                         A Chargers idei Draft pickjei:

    1. kör 7. hely; 2. kör 6. hely (38); 3. kör 7. hely (71); 4. kör 6. hely (113);                                5. kör 7. hely (151); 6. kör 6. hely (190); 7. kör 7. hely (225)

Távozott Érkezett Hosszabított

WR Jeremy Butler

T King Dunlap

CB Brandon Flowers

G/T D.J. Fluker

LB Brock Hekking

WR Stevie Johnson

LB Manti Te'o

RB Danny Woodhead

RB Kenjon Barner

T Russell Okung

SS Jahleel Addae

QB Kellen Clemens

RB Branden Oliver

DT Tenny Palepoi

NT Damion Square

G/T Kenny Wiggins

LS Mike Windt

 

A legnagyobb hiányposztra a tavalyi szezon világított rá. Keenan Allen sérülése után Philip Riversnek nem maradt  átütő célpontja. A piacon elengedték a Stevie Johnson, Jeremy Butler párost így elkapóra mindenképpen szükségük lesz a Draftról.

Mindennek ellenére elkapó csak a második napon várható mert a hetedik helyen ki fogják húzni az elérhető legjobb játékost. A jelek szerint pedig a safety sorukat fogják megerősíteni, Malik Hooker vagy Jamaal Adams lesz a fő célpontjuk.

A receiver sor és a secondary után az offense és a defense falat is meg kell erősíteniük. A támadófalba elsősorban guard míg a védőfalba az új séma miatt 4-3-as defensive end várható. Emellett Antonio Gates már 36 éves és az igaz, hogy a tavalyi második körös Hunter Henry egész elfogadható szezont produkált de egy újabb tight end kiválasztására is számítani lehet.

Gates mellett pedig Rivers is pályafutása végéhez közeledik. Jelenleg Kellen Clemens és Mike Bercovici szerepel a Chargers rosterén így irányítót is húzni fognak. Persze QB csak a késői körökben várható és várhatóan nem Ő fogja majd átvenni Rivers helyét.

nfl.com, Fotó: boltblitz.com

Címkék: nfldraft, draft2017