A Panthers lemondott Tre Boston-ról és négy másik játékosról

A safety Tre Boston-t, akit a Panthers a negyedik fordulóban, a 2014-es NFL Drafton választott ki, elküldték. A Carolina emellett lemondott a fullback Devon Johnson, a cornerback Lou Young és az offensive tackle Jack Rodgers és Jordan Rigsbee játékjogáról is.

Boston tavaly karrier-csúcsot jelentő 10 alkalommal volt kezdő, 50 tackle, két interception, hat levédekezett passz és két sack volt a statisztikája. Pályafutása során összesen 93 tackle-t és három interception-t szerzett 42 meccsen.

Azzal, hogy Boston már nem tagja a keretnek, a Panthers a veterán safety Mike Adams-re alapozhat, aki ebben a holtszezonban szabad ügynökként írt alá. Adams - aki kétszer is Pro Bowler volt az elmúlt három szezonban - 13 szezont tudhat maga mögött, 737 tackle-t és 25 interception-t szerzett négy különböző csapatban.

A hét draft választással és az öt draftolatlan érkezővel, a keddi elküldések után a Carolina kerete 86 fő az újonc minicamp előtt. Tavaly a Panthers hat meghívott játékost igazolt le azok közül, akik részt vettek az újonc minicamp-en.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu