Twitter posztjai miatt véletlenszerű drogtesztre hívták a guardot

Az NFL játékosainak igazából mindenre oda kell figyelni ha nem akarják drogteszten találni magukat. Az utóbbi időben egy öregebb játékos kimagasló teljesítménye után véletlenszerűen kiválasztották Őket egy drogtesztre de most a közösségi média használata miatt kell mintát adnia az egyik játékosnak.

A Chicago Bears guardja Kyle Long kitweetelte, hogy azért nem szív marihuánát mert a felettesei megmondták neki, hogy az veszélyes és függőséget okozhat.

A támadófalembernek igazából az NFL képmutatóságával van baja miszerint tiltja a marihuána fogyasztást pedig már sok államban legálisnak minősül. Ezzel szemben a fájdalomcsillapítók használatát és alkoholfogyasztást nem ellenőrzi/tiltja.

A guard március 7-én posztolt tweetjei valószínűleg több emberhez jutottak el mint amennyire számított mert másnap már ki is tweetelte, hogy véletlenszerűen kiválasztották egy drogtesztre.

Ha a liga ennyire figyeli a közösségi oldalakat akkor James Harrison is felkészülhet rá, hogy hamarosan Őt is kiválasztják véletlenszerűen. A Pittsburgh Steelers 39 éves linebackere videót posztolt amelyen 632 kg-os súlyokat tologat.

twitter.com, Fotó: dystnow.com