A Rams elcserélte az 1/2-es támadófalemberét

A csapat szakértői a Draft előtt töviről hegyire kielemzik a fiatal játékosokat de még így is rengetegszer mellényúlnak még a Top helyeken is. Az utóbbi évek egyik nagy melléfogása a Los Angeles Rams támadófalembere Greg Robinson volt.

Az offensive tacklet a 2014-es Draft első körének második helyén választotta ki a Rams de az eddigi hároméves pályafutása során csak szenvedett a pályán. Vak oldali tackleként megbukott, az elmúlt három szezon egyik legrosszabb tackleje volt így új posztra rakták.

Robinson szenvedése a Rams csapatánál a mai napon véget ért ugyanis délután bejelentették, hogy eltradelték a Detroit Lions csapatával. A falember ellenértékeként a Rams megkapja a Lions jövő évi hatodik körös pickjét.

A Lions kezdő vak oldali tackleje Taylor Decker nemrég megsérült és a vállműtétje miatt 4-6 hónapos kihagyás vár rá. Valószínűleg a szezon legnagyobb részében nem fog pályára lépni így szükségük volt egy bevethető játékosra és tulajdonképpen egy hatodik kört adtak egy 1/2-es játékosért.

A Lions biztosra ment és Robinson mellett még leszerződtették a Buffalo Bills korábbi offensive tacklejét Cyrus Kouandjio-t is. A korábbi második körös pick azonban még nem tud edzésbe állni mert csípősérüléssel bajlódik.

Tulajdonképpen egy nap alatt két tacklet szereztek akinek Decker visszatéréséig kell kihúzniuk. Robinson-nak és Kouandjio-nak azonban meg kell küzdeni a tartalékposztot jelenleg birtokló Joe Dahl-al így nagy valószínűség szerint a két új érkező egyike nem fogja túlélni a végső keretszűkítést.

nfl.com, Fotó: twitter.com