Eric Decker a Titans játékosa lett

Eric Decker-t hivatalosan a múlt héten küldte el a New York Jets de nem kellett sok időt a szabadügynökpiacon töltenie. Az elkapó a múlt hét közepén ellátogatott a Tennessee Titans csapatához és tegnap este hivatalosan bejelentették, hogy egyéves szerződést kötöttek Decker-el.

Decker három szezont töltött el a Jets-nél de tavaly a sérülései miatt csak három mérkőzésen tudott pályára lépni. Váll és csípősérülés is hátráltatta az előző alapszakaszban de a beszámolók szerint már teljesen felépült a sérüléseiből. A Jets-nél eltöltött három szezonja alatt 2.183 yardot és 19 touchdownt szerzett.

A Titans vezetősége az idei offszezonban igyekezett minél több célpontot biztosítani Marcus Mariota számára. A Draftról két elkapót és egy tight endet is elhoztak. A receiver Corey Davis-t az első, a receiver Taywan Taylor-t és a tight end Jonnu Smith-t pedig a harmadik körben.

A három fiatal és Decker csatlakozik Rishard Matthews-hoz és Delanie Walker-hez akik a tavalyi szezonban 1.745 elkapott yardot és 16 touchdownt szereztek.

A jelenleg 30 éves Decker egy olyan szerződést kötött amellyel bizonyítania kell és a következő offseasonban kinézhet egy páréves, nagyobb összegű szerződés is. Természetesen a legnagyobb kérdést az jelenti, hogy milyen formában fog visszatérni.

nfl.com, Fotó: twitter.com