Johnny Manziel több csapattal is beszélt a visszatérésről

Johnny Manziel a hírek szerint második esélyt kaphat az NFL-ben. Kevés olyan játékos van a ligában aki Johnny Futballnál jobban dolgozott azon, hogy kikerüljön az NFL-ből de a nyilatkozatok szerint mégis hamarabb szólalhat meg az Ő telefonja mint Colin Kaepernick-é.

Manziel a hétvégi Dallas-i National Fantasy Football Konvención nyilatkozott Jon Machota-nak és elárulta, hogy több csapattal is beszéltek a visszatéréséről. Az irányító újraszerződtette Erik Burkhardt-ot de egyelőre nem nevezték meg a csapatokat. Egy edzőtábori vagy előszezonbéli sérülés esetén azonban még valósággá is válhat amiről beszélnek.

"Pontosan tudom, hogy milyen szituációba hoztam saját magam. Tudom, hogy éveket rontottam és egyértelműen hibáztam. Jelen pillanatban reménykedem. Igazán reménykedem. Úgy gondolom, hogy határozottan fejlődtem. De majd meglátjuk. Ha kapok egy hívást akkor mindent meg fogok tenni, hogy bizonyítsak." - nyilatkozta Manziel.

Johnnyt a 2014-es Draft első körében választotta ki a Cleveland Browns csapata úgy hogy még elérhető lett volna Teddy Bridgewater és Derek Carr is. Tavaly a rengeteg balhéja és a jogi ügyei miatt pedig megváltak tőle. Manziel a kétéves pályafutása során 14 mérkőzésen játszott, 8 alkalommal volt kezdő, 1,675 passzolt yardot, 7 touchdownt passzt osztott ki és 7 interceptiont dobott.

                                 És Kaepernick iránt meg senki sem érdeklődik

nfl.com, Fotó: twitter.com