A csapatok tolonganak a Kiegészítő Drafton induló játékos edzésén

Adonis Alexander nagyon népszerű a napokban. A Virginia Tech cornerbackje indul a júliusi Kiegészítő Drafton és a mai Pro Day-ére 26 NFL csapat kíváncsi. Ezen felül hét csapat megfigyelőjével is elbeszélget majd és és az egyik érdeklődő csapathoz el is fog látogatni a védő.

Miután a liga csapatainak több mint 80%-a százalékát érdekli a játékos edzése így joggal feltételezhetjük, hogy el fog kelni az elektronikus Drafton.

Az utolsó hat évben mindössze két játékos kelt el a kiegészítő játékosbörzén. 2012-ben Josh Gordon elkapó a Cleveland Browns, Isaiah Battle offensive tackle 2015-ben a St. Louis Rams játékosa lett.

Gordon a pályán szenzációsan teljesített de a pályán kívüli ügyei miatt szinte több hónapnyi eltiltással mint lejátszott mérkőzéssel rendelkezik. Battle kiválasztása eddig nem bizonyult jó döntésnek. A Rams után megjárta a Chiefs-t és jelenleg a Seattle Seahawks csapatához tartozik de tétmérkőzésen még nem lépett pályára az NFL-ben.

Alexander-t már a nevezésekor is ígéretes játékosnak tartották és azóta a Western Michigan cornerbackje Sam Beal is jelentkezett a Kiegészítő Draftra. A szakértők véleménye szerint Beal-t biztosan ki fogják választani így elképzelhető az utóbbi időszak sikertelensége után idén két játékost is kiválasztanak majd.

nfl.com, Fotó: thekeyplay.com