Utolsó szezonját töltheti a Jets-nél a csapat kezdő guardja

James Carpenter a New York Jets kezdő bal oldali guardja volt az utolsó három szezonban és egyetlen mérkőzést sem hagyott ki de nagy valószínűség szerint ez lesz az utolsó szezonja a csapat játékosaként.

A támadófalember a Seattle Seahawks csapatától érkezett 2015-ben amikor négyéves, 19 millió dolláros szerződést írt alá a csapattal. A szerződés felépítése alapján egyre több helyet foglalt el a fizetési sapkában, tavaly és idén is 6.8 millió dollárra rúg az összeg.

Carpenter elnyűhetetlen játékos akit a kisebb sérülések sem tartottak pályán kívül de a teljesítménye visszaesett a tavalyi szezonban. A New York Post egyik munkatársa, Brian Costello biztosan tudni véle, hogy a guard nem szerepel a csapat jövőbeli terveiben és a következő offseasonban helyettes után néznek majd.

A guard szerződésének felépítése alapján ha megválnának tőle a szezon kezdetéig akkor 4.7 millió dollárt spórolhatnának vele. Helyettes nélkül ennek azonban nem lenne sok értelme mert 20 millió dollár szabad hellyel rendelkeznek és Sam Darnold aláírása után is marad még mozgásterük.

profootballrumors.com, Fotó: newyork.cbslocal.com