Julio Jones nem kap új szerződést a Falcons-tól

Julio Jones kihagyta csapata offseason edzéseinek többségét mert új szerződést akart kisajtolni az Atlanta Falcons vezetőségéből. Ma azonban közölték az All-Pro elkapóval, hogy jelenleg biztosan nem kínálnak neki új szerződést mert három év még hátravan a korábban aláírt kontraktusából.

Jones 2015-ben 71.25 millió dolláros szerződést kötött a Falcons-al amelynek idén lép a harmadik évébe. 2020-ig szerződés köti a csapathoz ami két egymást követő franchise taggel elnyújtható akár a 2022-es szezon végéig is.

Kicsit érthetetlen, hogy egy játékos miért sztrájkol új szerződésért ha még három éves szerződéssel rendelkezik. Másfelől ha megnézzük a legjobban kereső elkapók listáját akkor az éves átlag szerint Jones csak a 8. helyen áll ami biztosan nem tetszik az elkapónak.

A Falcons idén már hosszabbított irányítójával Matt Ryan-el akit a liga történetének legjobban kereső játékosává tettek. A Falcons vezetősége most koncentrálhat Grady Jarrett defensive tackle, Jake Matthews offensive tackle és Ricardo Allen safety szerződésének meghosszabbítására ugyanis mindhárom játékos idén lép szerződésének utolsó évébe.

nfl.com, Fotó: twitter.com