36.5 millió dollárért hosszabbított a Seahawks támadófalembere

Az utóbbi napok a támadófalemebrekről szóltak az NFL-ben, legalábbis a szerződéshosszabbításokat illetően. Elsőként az Atlanta Falcons ötéves, 75 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött a bal oldali offensive tacklejével Jake Matthews-al majd a Tennessee Titans ötéves, 80 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött Taylor Lewan-al.

Tegnap pedig a Seattle Seahawks vak oldali védője kötelezte el magát. Duane Brown hároméves, 36.5 millió dolláros hosszabbítást kötött a csapatával. Az offensive tackle idén lépett korábbi szerződésének utolsó évébe ami 9.75 millió dollárt hoz neki az idei szezonban.

A Seahawks tavaly szerezte meg Brown-t a Houston Texans-tól és John Schneider general manager mostani döntése alapján a csapattól vonulhat vissza a támadó. Brown jelenleg 32 éves így a hosszabbítással 36 éves koráig rendelkezik szerződéssel.

Brown-t a 2008-as Draft első körében választotta ki a Texans és az eddigi pályafutása során 142 mérkőzésen lépett pályára. Négy szezonban került be a Pro Bowl és egy-egy alkalommal az All-Pro első és második csapatába.

nfl.com, Fotó: sports.mynorthwest.com