Tyler Larsen kétéves hosszabbítást írt alá

Tyler Larsen, a Panthers támadófal mélységének egyik legfontosabb darabja és közeljövőbeli potenciális kezdőjátékos kétéves szerződéshosszabbítást írt alá a 2020-as szezon végéig. A szezon végén Larsen korlátozott szabad ügynökké vált.

"Nagyon izgatott és hálás vagyok." mondta Larsen. "Még éhesebb vagyok. Tudom, hogy még többet is tudok tenni a pályafutásom során."

Larsen várhatóan kezdeni fog center poszton a csütörtöki előszezon meccsen a Bills ellen. A veterán Ryan Kalil az előszezon során várhatóan kevesebb snap-et fog kapni, az ötszörös Pro Bowler azt mondta, ez lesz az utolsó NFL szezonja. Larsen nyilvánvalóan az a jelölt, aki 2019-ben átveszi a helyét, miután 10 meccsen kezdett Kalil helyén tavaly és öt mérkőzésen 2016-ban.

El tudja képzelni, hogy a Carolina jövőbeli centere lesz?

"Igen, ha úgy hozza a sors." mondta Larsen. "Készen állok minden kihívásra."

Larsen, aki a 2015-es szezont követően csatlakozott a Panthers csapatához jövőbeli szerződéssel, széles körű tapasztalattal rendelkezik guard poszton is és ebben a szezonban kaphat is szerepeta poszton, miután a left guard Amini Silatolu-ra pénteken térdműtét vár.

"Tudom, hogy készen kell állnom mind a három belső pozícióra." mondta Larsen.

A Utah State 193 cm magas, 147 kg-os játékosa draftolatlan újonc volt 2014-ben, aki alapszakasz meccsen addig nem is lépett pályára, amíg nem csatlakozott a Panthers csapatához. Azóta 22 mérkőzésen lépett pályára az elmúlt két szezonban.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu