Megsérült a Bills irányítója

A hajnali Cleveland Browns ellen mérkőzésen megsérült a Buffalo Bills irányítója AJ McCarron. A vizsgálatok eredménye szerint hajszálvékonyan eltört az irányító kulcscsontja így több hetes kihagyással számolhat. A mai napon még további teszteket végeznek, hogy pontos lépet alkossanak az irányító állapotáról.

McCarron kezdett a hajnali találkozón, az első négy támadósorozatot vezette de mindhárom three-and-out-al végződött. 6 passzkísérletéből 3 volt sikeres és 12 passzolt yarddal zárt. Helyére az idei Draft első körében kiválasztott Josh Allen állt be.

Az ötödik profi szezonját kezdő irányító idén érkezett a Bills-hez de nem garantálható a kezdő posztja. Szerződtetése után az egyik elsőkörös Draft cetlijükért is irányítót választottak ráadásul kettejük mellett még ott van Nathan Peterman is.

Az eddigi edzéseken McCarron és Peterman gyakorolt együtt az első csapattal és az újoncnak csak a második vonal jutott. A Panthers elleni első előszezon mérkőzésen a Peterman, McCarron, Allen sorrendben vetették be az irányítókat. McCarron sérülése miatt jelenleg az a fő kérdés, hogy ki fog kezdeni az előszezon legfontosabbjának számító harmadik mérkőzésén.

nfl.com, Fotó: twitter.com