Nincs több salsa, visszavonult Victor Cruz

Victor Cruz tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a sisakját. A New York Giants korábbi elkapója hét szezon után döntött a visszavonulás mellett és ugyan soha sem tartozott a korszak legjobbjai közé de az elmúlt évek egyik feledhetetlen játékosa volt.

Cruz 2010-ben draftolatlan szabadügynökként csatlakozott a Giants-hez de újonc szezonjában csak 3 mérkőzésen lépett pályára és elkapás nélkül zárt. Második szezonban viszont már berobbant a köztudatba, 1.536 elkapott yarddal, 9 touchdownal zárt és megnyerte csapatával a Super Bowl-t.

A rá következő szezonban ismét 1.000 yard felett teljesített és 2013-ban is csak 2 yard választotta el a határtól. Az utolsó három Giants-es szezonját a sérülések jellemezték, mindössze 21 mérkőzés léphetett pályára. Tavaly csatlakozott a Chicago Bears-hez de az alapszakasz kezdete előtt megváltak tőle.

303 elkapással, 4,549 elkapott yardal és 25 tocuhdownal zárta a pályafutását. Egy Pro Bowl, egy All-Pro tagsággal és egy gyűrűvel távozik. Az ESPN munkatársaként tevékenykedik a jövőben.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy egy fejezetet lezártam és egy új kezdődik a média világában az ESPN-nél. Izgatott vagyok a jövő és életem következő fejezete miatt."

nfl.com, Fotó: phillyinfluencer.com