Idén is megbukott a Nathan Peterman projekt, Josh Allen a kezdőirányító

A Buffalo Bills a tavalyi szezonban egyszer már bedobta tartalékirányítóját Nathan Peterman-t a kezdőcsapatba és 5 interceptiont dobva az NFL történetének egyik legrosszabb félidejét produkálta. Az irányító az idei alapszakasz első mérkőzésére ismét visszakerült a kezdőcsapatba de a kísérlet ismét megbukott és lecserélték Josh Allen-re aki mostantól a Buffalo Bills kezdőirányítója.

A Baltimore Ravens elleni szezonnyitón Peterman-nek 18 passzkísérlete volt de csak 5 átadásával találta meg a csapattársát. 24 yardot passzolt és kétszer is eladta a labdát. A teljesítményével megszerezte az elérhető legrosszabb irányítómutatót azaz 0.0 QB rating-el zárt így a mérkőzés végén mélyvízbe dobták az idei elsőkörös választottjukat.

Josh Allen nem volt irigylésre méltó helyzetben ugyanis biztosan nem arról álmodott, hogy 40-0-s hátrányban fog debütálni a profik között. 15 passzkísérletéből 6 volt sikeres és 74 passzolt yardot szerzett. Allen sem váltotta meg a világot de Peterman szenvedése után senkit sem lepett meg, hogy ma bejelentették Allen lesz a kezdő a hétvégi Los Angeles Chargers elleni mérkőzésen.

nfl.com, Fotó: twitter.com