Akkor most Todd Monken le volt fojtva eddig?

A Bucs offense hasított a Saints ellen. A támadó játékokat, csakúgy mint az előszezon során többször, ezúttal is Todd Monken hívta. Eddig ugyebár általam is többször pengetett húr volt, miszerint Todd Monken mit is csinál valójában a csapatnál, mert leginkább úgy tűnt semmit.

Mint így utóbb kiderül, a helyzet az, hogy eddig Dirk Koetter nem engedte kibontakozni a koordinátort. Koetter magánál tartott lényegében mindent. Az irányítók felkészítését és a támadó játékok hívását is. A jelenlegi vezetőedző hívásai azonban rendkívül sablonosak és kiismerhetőek voltak az elmúlt szezonban.

Nem is sikerült sok pontot szerezni, annak ellenére, hogy azért mindenki látta, csak a nevek alapján ennek az egységnek azért nem kellene folyamatosan 20 pont alatt maradnia. Most Todd Monken megkapta az esélyt és valóban, egy sokkal kiszámíthatatlanabb, a nagy játékok és az elkapás után szerzett yardok tekintetében sikeresebb offense volt a pályán.

Ennek volt az eredménye ez a 48 szerzett pont. Lehet meg kell követnem Todd Monken-t az eddig leírtak miatt? Lehet, bár én azért még várnék egy-két fordulót. Már csak azért is, mert a következő ellenfél védelme ugyancsak ligaelit. Sőt! Ha lehet mondani még agresszívabb, mint a Saints defense. Kíváncsian várjuk hogyan boldogul majd Fitzpatrick és a Bucs offense a Sasok védelme ellen.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: cheers.ws