A Browns elküldte a problémás elkapóját

Véget ért Josh Gordon Cleveland-i pályafutása. Tegnap bejelentették, hogy a Browns hétfőn megválik az elkapójától. Egyelőre még trade partnert keresnek az elkapóra de ha nem érkezik ajánlat akkor Gordon hétfőn munkanélkülivé válik.

Gordon a hetedik szezonját kezdte meg a Browns játékosaként de a rengeteg eltiltása miatt csak 41 mérkőzésen lépett pályára. Ha épp eszénél volt a liga legjobb elkapói közé tartozott. 2013-ban a második szezonjában az 1.646 elkapott yardjával a liga legeredményesebb elkapója volt.

Gordon kihagyta a Browns idei offseason edzéseit és az edzőtábort is mert egy nem nyilvánosságra hozott egészségügyi problémáját kezelték. Már korábban bejelentették, hogy a mai Saints elleni mérkőzésen nem játszott volna mert combhajlítóizom sérüléssel bajlódik. A jelentések szerint a pénteki edzésen még rendben volt és szombaton sérülten jelentkezett.

"Délután informáltuk Josh Gordon-t és a képviselőit, hogy hétfőn elküldjük. Az elmúlt hat évben teljes mértékben támogattuk és sokat bele fektettünk Josh-ba, mind személyesen, mind szakmailag és a legjobbakat kívánjuk neki de elértük azt a pontot, hogy úgy gondoljuk az a legjobb ha elengedjük. Sok sikert kívánunk Josh-nak." - szerepelt John Dorsey general manager közleményében.

nfl.com, Fotó: twitter.com