Trubisky zseninek tűnt a Bucs védelme ellen

I.negyed: A Bucs pontképtelen, ellenben a két touchdownt is megdobó Mitch Trubisky-vel szemben. Már itt kezdtük ráncolni a szemöldökünket.

II.negyed: Hiába folytatódik egy Bucs mezőnygóllal, Trubisky újabb három TD-je, valamint egy Maci field goal után 38:3 a félidő. A gyengén játszó Fitzpatrick pedig egy inteception-nel kidobja magát a meccsből.

III.negyed: Beáll Jameis Winston. Na ettől persze nem pezsdül meg az élet, ugyanis már az első drive-jában eladja a labdát. A Bears ezt egy újabb TD-vel bünteti.

IV. negyed: Winston és Brate összjátékából végre megszületik az első tampai hatpontos, de ennek már nagyon nem tudunk örülni. Még egy Maci field goal, meg egy újabb Winston interception és mehetünk aludni, miközben azon goldolkozom, hogy ezt már korábban meg kellett volna tenni.

Barátaim! Nem tudom mit mondjak. Szerintetek Mitch Trubisky ilyen penge gyerek? 6 TD, 354 passzolt yard, 154,7-es rating. Ti láttátok már így játszani őt? A Bucs védelme az egész mérkőzésen olyan volt, mint akik egyes támadókat nem vesznek észre, hogy a pályán vannak. Olyan üresen szaladgáltak a Maci offense egyes tagjai, hogy félelmetes volt nézni.

A pass rush most sem működött, egyedül Jason Pierre-Paul-tól láthattunk valamit. Mike Smith... Hát igen, nekem leginkább vele kapcsolatban egy olyan hasonlat jut eszembe, amikor a vén kakas kukorékol a szemétdombján. A tyúkok (azok vagyunk mi, ugyanis Smith bátyó ezzel a defense teljesítménnyel rendre meghág minket) pedig azt várják, mikor viszi már el őt a róka. 

Na nem mintha az offense hasított volna. Aggasztó, hogy két irányítónk közül egyik sem tudott fele olyan teljesítményt sem nyújtani, mint az enyhén szólva sem az elithez tartozó Trubisky. Matt Nagy most valóban nagynak érezheti magát, ügyesen összerakták ezt. Valamint rendkívül jól használták ki a Bucs védelem impotenciáját.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: chicagotribune.com