A Browns eltradelte Carlos Hyde-ot a Jaguars-al

A Cleveland Browns general managere John Dorsey az offseasonban már bebizonyította, hogy nem zárkózik el a játékoscseréktől. Tegnap folytatta a trade sorozatát és elcserélte running backjét Carlos Hyde-ot a Jacksonville Jaguars csapatával.

A játékos ellenértékeként a Jaguars jövő évi ötödik körös választását kapta meg a Browns. A szakértők szerint nem ez volt a Browns utolsó idei tradeje. Október 30.-ig van lehetőség a játékoscserékre és például Tyrod Taylor esetében sem biztos, hogy a Browns játékosaként fejezi be az idei szezont.

Hyde az idei offseasonban érkezett Clevelandbe miután pályafutása első négy szezonjában a San Francisco 49ers játékosa volt. Hároméves, 15 millió dolláros szerződést kötött a csapatával. Hat mérkőzésen 382 futott yardot és 5 touchdownt szerzett.

A Jaguars viszonylag olcsón szerzett egy stabil tartalék running backet. Hyde a következő mérkőzéseken biztosan sok futókísérletet fog kapni mert Leonard Fournette továbbra sincs bevethető állapotban. A múlt héten már szerződtették Jamaal Charles-t de a jelek szerint még így sem voltak elégedettek a keret mélységével.

nfl.com, Fotó: twitter.com