Obi Melifonwu-t is elküldte a csapat

Újabb magasan választott játékost küldött el a Raiders. Bejelentették, hogy megválnak a tavalyi második körös safetytől Obi Melifonwu-tól. A bejelentés nem okozott nagy meglepetést ugyanis már hetek óta téma volt, hogy megválnak a védőtől.

Melifonwu-t a vállsérülése miatt idén szeptember 11.-én sérültlistára tette a csapat és most, hogy felépült új csapat után nézhet. A safety a másfél éves pályafutását a sérülések határozták meg, csak 5 mérkőzésen tudott pályára lépni és mindössze 5 tacklet tudott felmutatni a profik között.

A Jon Gruden vezette stáb bebizonyította, hogy nem érdekli Őket, hogy kit milyen helyen választottak ki korábban, ha nem teljesítesz megfelelően akkor repülsz a csapattól. Ez mondjuk annyira nem rossz elv de több igen furcsa döntést hoztak az idei évben. A Melifonwu eset talán mondjuk pont kivétel.

A védő elküldése előtt még tegnap megváltak Matt McCrane kickertől akit a Minnesota Viking idei ötödik körös kickerével, Daniel Carlson-al helyettesítettek. McCrane sem volt a megbízhatóság szobra de Carlson sem az. Eddig 4 mezőnygól kísérlete volt az NFL-ben és csak egyet tudott értékesíteni.

clutchpoints.com, Fotó: clutchpoints.com