Adrian Peterson jövőre is a Redskins játékosa lenne

Adrian Peterson augusztusban egyéves szerződést írt alá a Washington Redskins-el és eddig mindkét fél számára kifizetődött az üzlet. A running back maga mögött hagyta az utóbbi, sérülések által hátráltatott szezonjait és idén nagyon jól teljesít a 33. életévét taposó futó.

192 futókísérletből 856 futott yardot és 7 futott touchdownt szerzett. Emellett 16 elkapásból 177 elkapott yardot és 1 elkapott TD-t is felrakott a táblára. Futásaival átlagosan 4.5 yardot szerez ami bőven a határnak minősülő 4-es átlag felett van és jelenleg a 8. helyen áll a futók között.

Érthető módon a veterán running back a következő szezonban is a Fővárosban szeretne futballozni. Persze az már más dolog, hogy mit gondolnak a Redskins vezetői. Jövőre visszatér a csapat idei második körös választottja Derrius Guice aki sérülés miatt kénytelen kihagyni az újonc szezonját és a keretben szerepel majd Chris Thompson is.

Egyes ötletek szerint a csapat elbírná a Peterson - Guice párost akik megosztoznának a snappeken. Egy ehhez hasonló osztott, limitált szerepkörrel már megpróbálkoztak Peterson esetében de ez tavaly nem jött be a New Orleans Sainst-nél.

profootballrumors.com, Fotó: twitter.com