Thomas Davis a bizonytalan jövőjéről beszélt

A linebacker Thomas Davis világossá tette, hogy 2018 után is folytatni kívánja a játékot. A vezetőedző Ron Rivera úgy véli, hogy Davis még mindig képes a "jó minőségű" játékra. De csak 2018-as szezon végéig szól a szerződése.

Meg is kérdezték arról, hogy ez lehet-e az utolsó hazai meccse a Panthers csapatában most vasárnap.

"Ha rajtam múlik, nem." felelte Davis. "Nagyon kemény ez a bizonytalanság, nem igazán tudni, mi fog történni a jövőben. De ugyanakkor ez nem rajtam múlik. Annyit tehetek, hogy kimegyek, keményen játszok és harcolok a csapattársaimért."

A háromszoros Pro Bowler beszélt az elmúlt években a nyugdíjba vonulásának lehetőségéről, de biztos benne, hogy képes a hatékonyságát olyan szinten tartani, ahogy megszoktuk tőle.

Davis ebben a szezonban 10 mérkőzésen játszott (az első négy meccset eltiltás miatt kihagyta), 69 tackle-je és hat levédekezett passza van.

2012-16 között legalább 100 tackle-je volt minden szezonban, miután 2009-11 között három év alatt három ACL szakadáson volt túl.

Egy legendás Panthers játékos lett keménységének és szívósságának köszönhetően és szinte elképzelhetetlen arra gondolni, hogy egy másik NFL csapatban játszik.

De nyilvánvalóan nem az első öregedő legenda lenne, aki elhagyja az egyetlen csapatot, amelyben valaha játszott, a karrierjét pedig máshol zárja - ha úgy alakulnak a dolgok.

"Ember, csak ezeket a színeket akarom viselni. Ezt sokszor elmondtam már," mondta Davis, "de ugyanakkor nem akarok olyan helyzetbe kerülni, hogy túl korán el kell mennem. Meglátjuk, mi történik."

Davis tudja, hogy a Bank of America Stadium-ban van még egy meccse. Azt reméli, hogy ismét ebből az alagútból fog kifutni jövő ősszel. De most, a Panthers utolsó hazai meccsén meg akarja verni a Falcons-t.

"Ha ez az utolsó lehetőségem hazai közönség előtt játszani, biztos akarok lenni abban, hogy nagyon jól alakulnak a dolgok. Soha nem akarok vesztesen lejönni erről a pályáról." mondta Davis. "Minden meg fogok tenni, hogy ez nem történhessen meg."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu