Jim Caldwell jövőre újra vezetőedző lenne

December utolsó napján elérkezik az NFL rettegett napja azaz a Fekete Hétfő. Közeledvén a szezon végéhez egyre többször foglalkoznak az esetleges távozókkal illetve azzal, hogy kik válthatják Őket. Az egyik visszatérő Jim Caldwell lehet aki pályafutása során már két csapat vezetőedzői posztját is betöltötte.

Caldwell sokáig az Indianapolis Colts edzői stábjában dolgozott majd Tony Dungy 2009-es visszavonulása után a csapat vezetőedzője lett. Első szezonjának végén Super Bowl-ba jutott a csapatával de alulmaradtak a New Orleans Saints-el szemben.

2012-ben a Baltimore Ravens irányítóedzője majd offensive koordinátora lett és a szezon végén megnyerték a nagydöntőt. 2014-ben kinevezték a Detroit Lions élére ahonnan az év elején távozott. A Colts-al 26-22-es, a Lions-al 36-28 alapszakasz mérleget ért el. Mind a két csapatával kétszer is bejutott a playoffba ahol 2-4-es mérleggel rendelkezik.

Természetesen az egy dolog, hogy Caldwell szívesen visszatérne de az sokkal fontosabb, hogy melyik csapatnál folytathatja. Az utóbbi években átlagosan 6-8 csapat váltott edzőt és jelenleg ennél több esélyest emlegetnek így szerintem kevés esély van Caldwell visszatérésére.

nfl.com, Fotó: twitter.com