Doug Pederson nem csak a Bears kickerét, az egész stadiont lefagyasztotta

Nagyon emlékezetesre sikerült a Chicago Bears és a regnáló bajnok Philadelphia Eagles összecsapása. A mérkőzés nem a támadójáték szerelmeseinek hanem a védelmek kedvelőinek maradt volna emlékezetes ha nem történt volna az amit az utolsó bő egy percben láttunk.

A mérkőzés első félidejét a védelmek határozták meg. Az első negyedben csak az Eagles-nek sikerült pontot szerezni egy mezőnygól formájában. A második negyedben sikerült válaszolni a hazai pályán játszó Bears-nek két mezőnygóllal így 3 pontos előnyben vonulhattak öltözőbe a csapatok.

A harmadik negyedig kellett várni a mérkőzés első 6 pontosára, Nick Foles 10 yardos TD passzt adott Dallas Goedert-nek. A Bears még a negyedben újabb mezőnygól szerzett és az utolsó játékrészben Ők is felraktak egy 6 pontost a táblára így 15-10-re vezettek. A különbség miatt megpróbálkoztak a 2 pontossal de nem jött össze nekik.

A hajrának 6 pontos Bears vezetéssel vágtak neki a csapatok így egy TD elég volt a fordításhoz. Nick Foles és az Underdog Eagles idén is megcsinálta azt ami lehetetlennek tűnt és 1:01-el a vége előtt TD-t szereztek de a 2 pontos nekik sem jött össze.

Ezt követően a továbbjutásért támadhatott a Bears és szépen fel is jöttek egy kényelmes mezőnygól távolságra. Ahogyan sokan alkalmazzák Doug Pederson is "lefagyasztotta" a rúgót a vége előtt. Az első rúgása sikeres volt de időkérés miatt nem számított majd amire tényleg szükség lett volna két kapufát érintve kipattant.

A mindent eldöntő mezőnygól

 

Lelassítva látszik, hogy az Eagles defensive tackleje Treyvon Hester beleért a labdába

 

Fotó: si.com