Kevin Stefanski marad a Vikins támadó koordinátora

Egy kis huzavona után eldőlt a kérdés, a Vikings megtalálta az új koordinátorát, aki a támadásokért fog felelni a 2019-es évben. Egy kicsit ha nincs ló, jó a szamár is érzete van az embernek, ugyanis hivatalosan is kinevezett Kevin Stefanski, aki eddig a Vikings alkalmazásában állt, kétszer is volt interjúzni a Cleveland Browns együttesénél, mint esetleges vezetőedző jelölt. A választás végül nem rá esett, így maradt a kézenfekvő megoldás, visszatér a Vikings-hoz és mostantól főállásban végzi a támadó koordinátori feladatot.

Mike Zimmer így kommentálta a dolgot a hivatalos bejelentést követően:

Kevin egy intelligens, fiatal edző, aki fényes jövő előtt áll. Boldog vagyok, hogy ő veszi át a támadó koordinátori feladatkört. Erkölcsös és jó tanítási képességekkel rendelkezik, ez már akkor nyilvánvaló, mikor 5 éve ideérkeztem. Minden edző és játékos tiszteli őt, így szerintem minden kérdés megoldódott ezzel kapcsolatban.

Na szóval ez az ügy úgy tűnik megoldódott, mostantól lehet erre alapozni. Persze sok még a teendő, hiszen hogy megfelelően működjön a támadóegység, kell egy rendes fal és annak edzője is.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: fwincities.com