Byron Leftwich a Buccaneers új offensive koordinátora

Todd Monken-t kissé sajnálom, mert a hívásai nem voltak rosszak. Most azonban a változás szele itt van. Leftwich jól ismerheti Tampát, hiszen 2009-ben már járt itt, méghozzá mint a Bucs irányítója. Kilenc évet profiskodott és a mobilisabb irányítók közül való volt abban az időszakban, amikor nem igazán kérték az edzők az ilyen megmozdulásokat egy quarterback-től. 2017 óta edzősködik. Naná, hogy Arizonában. Először irányító edző, majd tavaly mint támadó koordinátor. Éppenséggel az Arizona offense az elmúlt évben nem hasított és szépen fogalmaztam. Leftwich a koordinátori feladatok mellett a passzjátékok felelőse is lesz egyben.

Harold Goodwin felel majd a futójátékokért és váltja hőn szeretett George Warhop-unkat, akinek a kelleténél kicsit hosszabbra sikerült ez a tampai kaland. Goodwin is Arizonából jött Byron Leftwich-hez hasonlóan. Bruce Arians jó barátja, Clyde Christensen pedig irányító edző lesz, ahogyan már volt ilyen, még Indianapaolisban, az Arians stábban. Jó sok irányító orientált edző fogja körbevenni Winstont. Csak tanul valamit!

Brentson Buckner posztja még kérdéses, ami azért furcsa, mert ő dolgozott együtt a Cardinalsnál az új stábtagokkal. Ezt majd meglátjuk, de az szinte bizonyos, hogy Todd Bowles a 3-4-es alap védelmi felállást preferálja. Vagyis átalakítás várható a védelmünkben.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: clutchpoints.com