A Jets kirúgta a general managerét

A New York Jets a mai napon bejelentette, hogy megválik general managerétől Mike Maccagnan-től. Az önmagában nem jelent meglepetést, hogy New York zöld felében nem tartanak igény a GM munkájára de az érthetetlen, hogy miért most menesztették.

Maccagnan menesztése már januárban is téma volt de akkor még megerősítették a pozíciójában. A GM-nek így szerepe volt az új vezetőedző, Adam Gase kinevezésében, Ő irányította a szabadügynökpiaci üzleteket és Ő választott az április végi Drafton.

Szóval engedték, hogy 4 játékosra elköltsön összességében 191 milliót a piacon, utána a kezébe adták a Draft választásokat majd három héttel később kirúgják. Finoman szólva is meglepő döntéseket hoznak a Jets elöljáróinak főleg azután, hogy 4 szezon alatt 24-40-es mérleget ért el a csapat és az utóbbi három szezon egyikében sem tudtak megnyerni 6 mérkőzést.

Maccagnan távozásával most a januárban kinevezett Gase látja el a general manageri feladatokat de ez nem marad így sokáig. A hírek szerint a Philadelphia Eagles személyügyi alelnöke Joe Douglas-t fogják kinevezni a Jets következő general managerének.

nfl.com, Fotó: twitter.com