32 franchise, sok-sok választott, néhány gyöngyszemnek látszó

Jacksonville Jaguars: Josh Allen és Jawaan Taylor. Az eddig elől és nagy játékerőt képviselő választásokból gazdálkodó Jaguars tovább erősítette falait. Elképesztő egyébként is mennyi fiatal tehetség van abban a keretben. Persze ennek szurkolói szempontból megvan az ára. Sok-sok sikertelen év, melynek eredményei a kiváló drafthelyek.

Arizona Cardinals: Kyler Murray és Andy Isabella. Murray egyébként is Kingsbury nagy kedvence, de a bemutatkozása is jól sikerült és különösen jól muzsikál a szélvész gyors elkapóval, Andy Isabella-val együtt.

New York Jets: Quinnen Williams a Buccaneersnek is fogára való falat lett volna. Igazából bárkinek. Nagyon erőssé teheti majd a Jets védőfalát.

Pittsburgh Steelers: Devin Bush az a Steelersnek, ami a Bucsnak Devin White. Shazier helyére nagyon kellett valaki és ezt nagy valószínűség szerint Bushban meg is találták.

Philadelphia Eagles: A Miles Sanders (RB), Andre Dillard (OT) JJ Arcega-Whiteside (WR) hármasban Carson Wentz a jelek szerint nagyon-nagy segítséget kap. Éled újra az Eagles?

Dallas Cowboys: Trysten Hill személyében megtalálhatják azt, amit évek óta keresnek. A pusztító erőt a védőfal közepére.

Denver Broncos: Megvan a Broncos következő franchise irányítója? Flacco ide vagy oda, Drew Lock-ban igenis mocorog valami és nem a tegnap megevett bableves. Van még tanulnivalója, de nagyon jók az első értékelések vele kapcsolatban. S karrierje kiteljesedésében olyan tight end segítheti majd, mint Noah Fant. Végre összejön John Elway-nek?

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com