Kialakulóban a safety páros is

tampasafety.jpg

Az edzőtáborban eddig látottak azt mondatják az emberrel, hogy ez a Bucsnál több éve achillesnek nevezhető poszt, talán végre egyenesbe jut. Az idei 3. körös Mike Edwards és az idén igazolt (akit én is fanyalogva fogadtam) Kentrell Brice eddig nagyon impozáns játékot mutat. Mike Edwards-ot már draftolása idején Tyrann Mathieu-hoz hasonlították, de ezt eddig igazolta is. Mathieut pedig a liga elitjébe szokás sorolni, ha a safety poszt jön szóba.

Bár hétfőn pihent a Suh,Dotson, Brate páros, a jelek szerint ennek nem sérülés az oka. Ez megnyugtató, ugyanis Ndamukong Suh például előzőleg jó nagyot karambolozott Ali Marpet-tel. Mivel sisak a sisaknak ment félő volt, hogy kinéz egy agyrázkódás. A továbbiakban azonban hadra fogható volt mindegyikük.

Mike Evans azonban kiskocsin kellett elhagyja a gyakorlóteret. Talán nagyon ijedelemre nincs ok, a levitel oka ugyanis inkább izomgörcs lehetett. A folyadékpótlást szemmel láthatóan azonnal elkezdték, a minden bizonnyal dehidratálódott sztárnál.

A futóknál Ronald Jones-ra nem lehet ráismerni. Mármint pozitív értelemben. Konkrétan harcban áll a kezdő running back posztért. Elkapja a labdákat és vannak szép futásai is, bár többségében a fal még mindig kudarcot vall, ha nyitni kell. Bruce Arians azzal magyarázza ezt a jelenséget, hogy amikor a védőfelszerelés felkerül, mindig a védelem van előnyben a gyakorlatok során. Nos hát, nem tudom. Lehet.

Na és Winston! Az 5. napra már végre jó volt. Jó döntéseket hozott. Leftwich ki is emelte, nem nagy játékok sokaságát várják tőle hanem, hogy mindig a legjobb döntést hozza meg. Folyamatosan nehezítik a feladatait, hogy ne érezhesse, valami is már nagyon jól megy. Ne kényelmesedjen el. Meg hát a butaság. Winston egy fumble visszahordás után megpróbálta teljes erővel szerelni Jordan Whitehead-et. Az igyekezetet persze lehet dicsérni, csak hát QB szerelésnek, teljes erővel nem biztos, hogy a training camp alatt van itt az ideje.

S végül a rúgó poszt. Mivel Cairo Santos az utolsó napon jó sokat hibázott, egyértelmű lemaradásba került Matt Gay-jel szemben.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com