Andrew Luck visszavonult!!!

Bombameglepetést okozott Andrew Luck hajnalban ugyanis az Indianapolis Colts irányítója bejelentette a visszavonulását. Az irányító a folyamatos sérüléi miatt úgy döntött, hogy fiatalon szögre akasztja a sisakját és felhagy a profi futballal.

“Nem volt egyszerű döntés. Őszintén, életem legnehezebb döntése volt. De ez a megfelelő a számomra. Az utóbbi négy évben egy körben éltem amelyet a sérülések, fájdalom, rehabilitáció, sérülés, fájdalom, rehabilitáció határozott meg mindegyik előszezonban, szezonban és emiatt nagyon rosszul éreztem magam és belefáradtam. Az egyetlen megoldásként azt látom, hogy többet nem futballozok a profik között.”

Luck-ot a 2012-es Draft első helyén választotta ki a Colts és a következő időszak meghatározó játékosának érkezett a profi közé. A szakértők szerint Peyton Manning óta nem volt ennyire kész NFL játékos és pont az Ő pótlására érkezett Indianapolisba.

A Colts szurkolók kifütyülték Luck-ot:

8 éves pályafutása alatt 23.671 yardot és 171 touchdownt passzolt. Futásaival 1.590 yardot és 14 futott touchdownt szerzett. Négyszer került be a Pro Bowl keretbe. Vállsérülése miatt ki kellett hagynia az egész 2017-es szezont de visszatérése után a tavalyi teljesítménye után megválasztották az Év visszatérő játékosának.

Andrew Luck sérülései

Eredetileg ma jelentették volna be a visszavonulást de Adam Schefter idejekorán lehozta a twitter oldalán így a mérkőzés után Luck megtette a nagy bejelentést. A bejelentés első 10 perce:

 

nfl.com, Fotó: twitter.com