Draftolatlan újonc elkapó pótolja A.J. Green-t

A Cincinnati Bengals számára nem áll majd rendelkezésre kezdő wide receivere A.J. Green aki bokasérülése miatt ki fogja hagyni az alapszakasz első mérkőzését. Green posztján a liga legjobbjai közé tartozik így még a rövidtávú pótlása sem egyszerű feladat.

Zac Taylor vezetőedző a hétvégén bejelentette, hogy a választásuk a draftolatlan újoncra Damion Willis-re esett. Egy ilyen kaliberű játékos helyére beugrani sohasem egyszerű így nagyon komoly feladat előtt áll a fiatal elkapó.

Willis nem szállt el a jó hírtől sőt elmondása szerint jelenleg csak arra koncentrál, hogy a jövő hét szombati keresztszűkítést követően az 53 fős keret tagja maradhasson. Az elkapó az utolsó két iskolai szezonjában 98 elkapásból 1.496 yardot és 13 touchdownt szerzett. Az előszezonban eddig 9 elkapása, 118 yardja és 1 TD-je van.

Taylor emellett még bejelentette, hogy Trey Hopkins kezd majd center, az idei negyedik körös választottjuk Michael Jordan pedig a bal guard posztján. Ez egyben azt is jelenti, hogy a tavalyi Draft első körében kiválasztott Billy Price csak a padról fogja végignézni a nyitómérkőzést miután a tavalyi szezonban 10 mérkőzésen is kezdő volt.

profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: twitter.com