Vita Vea ott lesz ma este

Csodák csodája, de a védő csütörtöktől már teljes edzésprogramot csinált és ott lesz a hétvégi, 49ers elleni találkozón. Ahhoz képest, hogy voltak előrejelzések, amelyek akár két hónapos kihagyást jeleztek előre, ez szinte a csoda kategória. Kérdés, hogy valójában mennyire gyógyult az a térd és mennyi játékidőt szánnak a fiatal nose tackle-nek.

Nem lesz ott viszont sérülés miatt Justin Evans és az előszezon során váll sérülést szenvedő Blaine Gabbert. Mike Evans egy betegséggel bajlódik és kérdéses a szereplése, bár mindenki várna egy újabb Mike Evans-Richard Sherman párharcot.

Az ellenfélnél három játékos, Jalen Hurd (WR), Trent Taylor (WR) és Jimmie Ward (S) nem lesz bevethető. Kérdéses az idei 1/2-es Nick Bosa szereplése is, bár ha csak egy mód van a játékos biztosan játszik majd. Hozzá hasonlóan kérdéses a státusza Weston Richburg-nek (C), Jason Verrett-nek (CB) és K'Waun Williams-nek (CB).

Ott lesz viszont az ellenfél élén az elmúlt időben sokat távol maradó irányító, Jimmy Garoppolo. Mit tudhatunk róla? Nagyon gyorsan szabadul a labdától, így nehéz odaérni hozzá. Kedvenc célpontja a kiváló tight end, George Kittle. Valamint az előszezon alatt egy edzésen azt is megtudhattuk róla, hogy képes négy egymást követő dobásból négy interception-t dobni. Persze mérkőzés szituációban nyilván egy kicsit jobban oda fog figyelni!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: tampabay.com