Nyolc kezdőjátékosát vesztette el a Panthers

A Carolina Panthers-nél elég határozottan megnyomták a restart gombot amely során lecserélték az edzői stábot és több kulcsjátékosukat. A stáb változtatását már tavaly elkezdték amikor felmondtak a franchise legjobb győzelmi mutatójával rendelkező vezetőedzőjének Ron Rivera-nak. A mostani offseasonban viszont a játékoskeretet is felforgatták és nyolc kezdőjátékosuk távozott különböző okok miatt.

A legnagyobb veszteségről pont nem a vezetőség tehet mert Luke Kuechly visszavonult a futballtól. A játékos önszántából akasztotta szögre a sisakját de szinte lehetetlen lesz pótolni a szenzációs képességű linebackert. Kuechly mellett viszont elküldték safetyjüket Eric Reid-et aki az utolsó két szezonban a csapat kezdőjátékosának számított.

panther_8_cut_2_1.PNG

A védelem további három kezdőjátékosát elvesztette James Bradberry cornerback, Mario Addison defensive end és Gerald McCoy defensive tackle személyében. Utóbbi három játékosnak viszont lejárt a szerződése és akadt három olyan csapat amelyik komoly pénzt volt hajlandó rájuk áldozni így az Ő elvesztésük a versenyhelyzetből adódott.

A védelem mellett a támadóegység is elvesztett fontos játékosat. A tavalyi alapszakasz felétől tudni lehetett, hogy új korszakot kezdenek és nem Cam Newton-al folytatják. Mellette megváltak a Greg Olsen-től is. Így elvesztették a franchise történetének legjobb irányítóját és tight endjét. És még ott van Trai Turner akit érthetetlen módon elcseréltek a Los Angeles Chargers-el.

panther_8_cut_1_1.PNG

Természetesen szép számmal voltak érkezők is. Majd az idő választ ad rá, hogy mennyire érte meg lecserélni az adott posztokon szereplő játékosokat. A Panthers tulajdonosa, David Tepper az új vezetőedző kinevezésekor azt mondta: LÁTHATTUK, MIRE KÉPES RHULE A KEVESEBBEL, KÉPZELJÜK EL, MIRE LEHET KÉPES A TÖBBEL. Hát..., meglátjuk!

Fotó: msn.com